Liūto karčių paruošimo receptas
Sužinokite, kaip geriausiai paruošti pievagrybius pagal šį paprastą receptą, kuris išryškina natūralią mėsos tekstūrą ir umami skonį.
Prep Time2 minutes mins
Cook Time10 minutes mins
Total Time12 minutes mins
Servings: 4
- 500 g stambiai suplėšytų grybų
- 2 šaukštai ghi arba sviesto
- 2 valgomieji šaukštai tamari arba kokosų aminosų
- 1 arbatinis šaukštelis smulkinto česnako
- žiupsnelis druskos
- šviežiai pjaustytų petražolių papuošimui
Į keptuvę ant vidutinio stiprumo ugnies įdėkite ghi arba sviesto.
Kai įkais, sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite, kol paruduos iš abiejų pusių. Kepdami grybų nelieskite, kad jie iš abiejų pusių gerai karamelizuotųsi.
Į keptuvę suberkite tamari ir česnaką ir kepkite dar minutę, kol grybai sugers skystį, ir apvirkite juos mišinyje.
Papuoškite petražolėmis ir patiekite pagal pageidavimą.